Welkom bij

Gereedschappen Kockelbergh

Welkom bij Gereedschappen Kockelbergh! In een wereld die steeds meer gedreven wordt door technologie, begrijpen we het belang van online aanwezigheid en klantenservice. Daarom hebben we geïnvesteerd in een moderne website om u te informeren, adviseren en ondersteunen bij al uw projecten en behoeften.

Als onderdeel van de ASAMCO-aankoopgroep kunnen we u altijd de beste prijzen bieden.

Bovendien staat ons ruime parkeerterrein altijd tot uw beschikking, zodat u gemakkelijk bij ons kunt winkelen.
Onze eigen hersteldienst zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verzendingen of lange wachttijden. Wij staan garant voor snelle en efficiënte service, omdat we begrijpen dat uw tijd waardevol is.

Bij ons vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment machines, gereedschap en werkkledij, maar ook een uitgebreid dienstenaanbod zoals een slijpdienst voor al uw cirkelzagen, kettingzagen, lintzagen, scharen, messen en meer.

Hiernaast beschikken we over een eigen nachtkluis voor ophalingen die 24/7 beschikbaar is, een eigen leverdienst, bedrukken we uw bedrijfskledij ter plaatse en kunnen we ter plaatse nummerplaten maken en sleutels dupliceren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

We zijn verder gespecialiseerd in het maken van fabriekssleutels, cilinders, sloten en sluitplannen. We staan u bij in het leveren van het juiste veiligheidsadvies zodat je je ook thuis veilig voelt!

Bij Gereedschappen Kockelbergh streven we naar transparantie, klantenservice en een familiale sfeer.
Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw projecten en we kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze winkel of te helpen via onze website. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het verschil dat wij kunnen maken voor u en uw werk.

Volledige Asamco-groep treedt toe tot EZ-base

Lees hier het PERSBERICHT

Een impressie van onze winkel

De bouw van ons nieuw pand

IN ONS ATELIER MAKEN WIJ MET ONS EIGEN UNIEKE SLEUTELPROFIEL SLUITPLANNEN EN CILINDERS OP MAAT!

Sluitplan

Wij beschikken over een toegewezen eigen profiel voor het maken van veiligheidscilinders op maat met veiligheidscertificaat,klaar terwijl u wacht!! Sleutelplannen met verschillende sluitingen worden ook zelf gemaakt,doch met een wachttijd van enkele dagen.

Alle cilinders zijn boorbeveiligd én hebben noodsleutelfunctie, dwz de sleutel mag op de binnenkant blijven zitten, u zal steeds binnen kunnen. Het veiligheidscertificaat dient om extra sleutels of cilinders achteraf te laten bijmaken.

Geen certificaat-kaart = geen sleutels of cilinder!!!!!
Het is dus belangrijk deze goed bij te houden!

HET TEAM

marianne-480x480

Marianne Kockelbergh

Verkoop - Boekhouding
Luc-480x480

Luc Wittock

Verkoop - Herstellingen

ONZE GESCHIEDENIS

Deze zaak was eigendom (van de toenmalige Burgemeester van Temse) dhr August Maes-Blanckaert en werd in 1970 overgenomen door Dhr & Mevr.Etienne Kockelbergh.Na zijn plotse overlijden in 1985 werd de zaak verdergezet door zijn toenmalige echtgenote Mevr Françine Janssens en haar kinderen Jean-Pierre & Marianne Kockelbergh.Deze laatste hebben op hun beurt de zaak overgenomen en hebben beslist om een nieuw gebouw te zetten in de kmo zone “de zaat” waar vroeger de Boelwerf was.

2014-09-17-102207-1-768x381

2009

ZONDAG

2009

ccf24032015-00002-2-768x597

2001

ccf24032015-00003-1

1970

verleden0-768x519

1969

verleden1-150x150

1969

verleden2-150x150

1950

Beste merken onder 1 dak - Eigen hersteldienst - Professioneel advies